Lav temaer

Efterhånden som flere og flere mennesker ønsker og være tilstede online, vil efterspørgslen efter hjemmeside-skabeloner og WordPress (blog) temaer fortsat være stigende. Hvis du er god til at designe hjemmesider og kode, er een måde at tjene en masse på således at designe temaer.

I dette segment findes der nogle sider, der formidler disse temaer, så som TemplateMonster og ThemeForest, der fungerer som en markedsplads, hvor du kan sælge dine temaer.

Prisen på temaerne afhænger af rettighederne og funktionerne.

Sælg billeder

Hvis du elsker at tage billeder og samtidig er god til det, kunne du faktisk sidde på en skjult skat. Der findes mennesker, der kunne være interesseret i dine billeder. Nu om dage er det nemt at sælge dine billeder, hvilket giver dig en god mulighed for at skabe en sekundær indkomst. Der findes også nogle sider, der gør det muligt for dig at sætte dine billeder til salg.

Support & service

Hvis du er god til at kode kan du også tjene penge på at kode for andre, eller på at udbedre fejl på deres hjemmesider. Der findes simple jobs lige fra at tilføje et script, til at opsætte sider, men det er essentielt at have viden om kodning. Man kan tilbyde hjælp til Web CMS (content management systems) så som Joomla eller WordPress. Når du synes du kan klare dig fint med din egen hjemmeside, kan du tilbyde hjælp til andre.

Handel med aktier

Det kan være du synes det virker lidt risikabelt at gå ind på aktiemarkedet. Dog kan du altid starte i det små, og fortsætte med at undersøge det, indtil du har nok erfaring indenfor området. Når du har gjort det, vil det være nemt at tjene penge på aktier eller binære optioner. Deres priser afhænger af udbud og efterspørgsel, og økonomiske og politiske påvirkninger i verden.

Målet for enhver der handler med aktier er at spotte hvilken valuta/aktie der kunne tænkes at stige eller falde i værdi. Jo mere tid du bruger, jo mere vil du tjene.

Sælg dit eget brand

Hvis du har næse for at designe fede billeder, skal du ikke tøve med at gøre det til en forretning. Så længe dine designs kan sættes på et produkt, kan du tjene penge på det. Du kan uploade designs til flere forskellige hjemmesider, hvor andre så kan købe eller byde på dine designs. Det kunne være designs til T-shirts, hatte, tasker, bøger, plakater, kalendere, fødselsdagskort, mm. Du vil få kommission for hvert salg.

Virtuel Assistent

Små virksomheder har altid brug for hjælp til at drive deres forretning, men de har ofte ikke midlerne til at hyre en på fuld tid. Som en virtuel assistent, forventes du at udføre praktiske administrative opgaver, som en traditionel sekretær eller assistent ville udføre. Arbejdet kunne således bestå i så at booke møder, opdatere kalender og mange andre ting. Du kan gøre det hjemmefra, hvor du har kontakten med kunder enten online eller over telefon. Din erfaring på området vil være med til at afgøre, hvor meget du kan tjene på jobbet som Virtuel Assistent.

YouTube

Hvis der er en skuespiller gemt inde i dig, kan du uploade videoer til YouTube. Du kan lave film, musik eller du kan blive komiker. Dine indtægter kommer fra reklamer der vises på din video. Processen ligner den der ligger bag andre betal-per-klik programmer, der også bruges hyppigt på hjemmesider og blogs.

Søg information for andre

Hvis ikke du kan skrive, designe eller kode, er du ikke fortabt. Langt fra.. Der er uendelige muligheder for at tjene penge online. Hvis du er villig til at arbejde hårdt i et par timer om ugen, kan du søge informationer for andre mennesker, der ikke har tiden til at gøre det selv. Det kan være alt mellem himmel og jord som den pågældende kunde har behov for at få researchet. Er du rigtig god, vil du også kunne tænke ud af boksen og finde frem til den information, han ikke selv er klar over han har brug for.

Lav Applikationer

Mens smartphones bliver mere populære, stiger efterspørgslen efter deres applikationer ligeledes. Der findes over 3 millioner applikationer til iPhone, og over en million Apps i Google’s Android marked.

De fleste af disse, sælger som varmt brød. Udvikling og salg af dine egne smartphone applikationer, bliver en mere og mere lukrativ måde at tjene penge på på internettet. Apps koster ikke noget at udvikle, og de koster intet at opbevare eller sende. Så nyd de højeste profit-rater.

Transskription

Transskription involverer at lave skrevne kopier af materiale indtalt på diktafon. Det kunne være af en læge, men det kunne også være en helt almindelig chef, der blot har meget at se til.

Uanset hvad du vælger at kaste dig ud i – eller ikke at kaste dig ud i – så er det helt op til dig om du vil se begrænsninger eller muligheder. Det er kun fantasien og troen på dig selv der sætter grænserne.