Med en turbulent hverdag, hvor man konstant bliver mødt med udfordringer, der kræver en 100 procents indsats at løse, kan det være meget værdifuldt at holde større pauser. Deler man dette frirum sammen med sine kollegaer, kan det have mange fordele, når så man møder ind på arbejde igen. Dette skyldes, at de interpersonelle relationer i professionelle sammenhænge styrkes en hel del mere, hvis de sociale bånd er stærke. Når man sidder i toppen af hierarkiet i en virksomhed, bør man af denne grund tilsidesætte en pæn del af budgettet til at investere i oplevelser sammen. Nedenstående vil vi gennemgå 3 eksempler på store som små typer af aktiviteter, man med fordel kan kaste sig ud i med sine kollegaer.

 

Rejser til udlandet

 

Denne ”aktivitet” ligger i den dyre ende, men må også siges at være den, der er mest effektiv til opnåelse af formålet. At tage på en firmarejse er uden tvivl den måde, man bedst muligt ryster sine medarbejdere sammen på. Man kan gøre denne investering mere værdifuld ved at lave en firmarejse, som både indeholder faglige aktiviteter såvel som sociale.

Grunden til at netop firmarejser er meget positivt, er, at man bruger meget tid sammen i andre omgivelser, end hvad man er vant til. Hvis man rejser til et sted, hvor man ikke har været før, vil man endda kunne dele nogle helt nye oplevelser med sine kollegaer, hvilket især vil styrke båndende.

 

Adrenalin shock

 

Dette er ikke én specifik aktivitet, men dækker over en række forskellige oplevelser, som man kan kaste sig ud i med sine kollegaer, der vil få jeres adrenalin til at pumpe rundt i blodet i takt. Ligesom det er tilfældet med en date, så bliver man ved vilde oplevelser, hvor adrenalinen netop er til stede, rystet meget tættere sammen.

Det er også en måde, hvorpå man får set sine kollegaer i situationer, som man ikke har set før. Herved kommer man også til at kende dem bedre, da man får at se, hvordan de håndterer sådanne situationer. Eksempler på dette kan være klatring højt oppe i luften, gokart ture i høj fart eller lignende.

 

Middag +1

 

En hyggelig middag kan man aldrig gå galt i byen med og det kan være nemmere at få lokket sine kollegaer med til end faldskærmsudspring eller andre lidt mere krævende aktiviteter. En middag, der er perfekt egnet til formålet om at komme tættere på hinanden, er, hvis man får lov til at invitere sin bedre halvdel med. På denne måde styrker man tilhørsforholdet fra hjemmet til arbejdet.

En sådan middag kan med fordel holdes hjemme hos en, således at man kommer endnu tættere på hinanden. I dette tilfælde kan man med fordel hive sin pæneste indretning til spisebordet frem og eksempelvis benytte sig af sine Georg Jensen Damask dækkeservietter, som dem man kan finde her.

 

Der er altså en del måder, hvorpå man kan ryste sine kollegaer sammen på og dermed styrke de sociale bånd. Det vil være helt essentielt, hvis man gav en person på arbejdspladsen ansvaret for at arrangere sociale aktiviteter, så man kan forsikre sig om, at der bliver taget hånd om det.