Selvom kvinder har været i businessbranchen i mange år, er der stadig ikke helt klare regler for, hvordan du skal klæde dig som businesskvinde. Der er mange forskellige bud på, hvordan stilen skal være som businesskvinde. I denne artikel har vi, hos business-management, samlet vores bedste tips til, hvordan du skal klæde dig som businesskvinde.

Find en stil der passer til dig og dit arbejde

Når du skal finde ud af, hvordan du skal klæde dig som businesskvinde, skal du først og fremmest finde en stil, der passer til dig og dit arbejde.

For at have en god udstråling, er det vigtigt at du finder din egen stil, så du ikke ligner alle andre. Som businesskvinde, skal du selvfølgelig falde lidt ind i mængden, men det er vigtigt at du stadig har din egen unikke stil, da det giver den bedste udstråling.

Når du skal vælge din stil som businesskvinde, gælder det om at tænke over, hvad der vil passe godt ind på dit arbejde, samtidig med at det passer god til dig.

Du kan fx klæde dig flot på med en nederdel og en flot skjorte eller en anden pæn bluse. Du kan fx bruge en flot skjorte fra Graumann, der både er feminin, men også passer godt til erhvervslivet.

 

Detaljerne betyder meget

Kvinder har ofte flere detaljer i tøjet og deres outfit generelt, og det er vigtigt at gå lidt op i detaljerne, da det har en afgørende indvirkning på din udstråling.

Det gælder derfor om at finde nogle flotte smykker samt accessories, der passer god til den stil du har valgt.

Det er fx vigtigt at have en flot taske, der passer god til dit øvrige outfit og dermed fuldender dit look. Hvis du går rundt med en taske, der ikke passer til dit outfit, kan det hurtigt ødelægge din samlede udstråling hvilket er ærgerligt.

Derfor er det vigtigt at gå op i detaljerne. Det er fx også en god idé at have et par enkle smykker på. Det skal ikke være overdrevet, så smykkerne tager for meget opmærksomhed. Vælg derfor nogle enkle smykker, som passer godt til erhvervslivet.

 

Vis selvtillid med smil og en rank ryg

Når du har fået styr på tøjet og detaljerne, gælder det om at smile og rank ryggen – det er nemlig lige så afgørende for din udstråling som dit tøj.

Det gælder derfor om at ranke ryggen når du går. Hvis du går med bøjet ryg, viser det overfor andre at du ikke har meget selvtillid, og så er det altså også flottes med en rank ryg.

Det kan samtidig ikke understreges, hvor vigtigt det er at smile. Du kan have det flotteste outfit i verden, men hvis du glemmer at smile, er det hele spildt.