Hvis du ønsker at være en god leder, er det vigtigt, at du passer på din egen krop. Det er alt fra, at du bør dyrke motion til, at du skal passe på dine tænder. Det kan du f.eks. gøre ved at få en tandlæge i København, eller hvor du bor.

Det kan virke som nogle mærkelige råd, fordi du bare gerne vil være en god leder. Men det skyldes, at hvis du har overskud, så smitter det af på alle dine ansatte, og du træffer de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter.

Et flot smil viser overskud

Der er to grunde til, at vi synes, at du skal gå regelmæssigt til tandlæge i København, når du er leder. Den ene er måske en lidt overfladisk årsag, da vi mener, at det er vigtigt, at du ser pæn ud, når du smiler. Det skaber simpelthen troværdighed, når du har et pænt smil.

Det er især godt til diverse forretningsmøder, at du kan have et smil med masser af overskud.

Den anden grund er en mere reel grund. Nemlig, at mange sygdomme faktisk bliver opdaget, hvis du altid får tjekket dine tænder. Så hvis du arbejder i København, vil vi anbefale, at du finder dig en tandlæge i København. Du kan finde en god på denne hjemmeside.

Du risikerer også at få mange tandsygdomme, hvis du ikke får styr på dine tænder, og det er ikke særlig sjovt at have problemer med i en ung alder.

Dyrk masser af motion

Der er kommet en tendens til, at mange topledere skal dyrke en Ironman. Men vi vil altså gerne sige, at mindre kan gøre det. Det er mest af alt vigtigt, at du hele tiden dyrker en eller anden form for motion, så du holder dig i gang.

Den slags giver dig også lige et par år ekstra at leve i.

Din kost er vigtig

Udover at du skal dyrke motion, så er det også en god idé, hvis du spiser sundt. Faktisk er det optimalt at kombinere det hele i en sund livsstil. Hvis du f.eks. styrketræner, så får du mest ud af det, hvis du også spiser de rigtige ting. Her er det godt at have fokus på protein, da det er godt for dine muskler.

Men hvis du ikke styrketræner, kan du sagtens undlade at gå amok i protein, for alle undersøgelser viser, at det ikke er særlig sundt at spise for meget protein, så det kan være en god idé, hvis du holder lidt igen.

Hvis du kombinerer disse tre ting, så vil du opleve et kæmpe overskud i dit liv, og dermed vil du også få en masse overskud som leder.