Vejen til succes som virksomhed ligger i at dygtiggøre dine nuværende medarbejdere og finde nye talenter. Især delen med at finde og tiltrække nye talentfulde medarbejdere kan være svært som virksomhed. Grundlæggende så tiltrækker du nye talenter ved at gøre virksomheden attraktiv for den ideelle kandidat, samtidig med at du leder de rigtige steder.

Det er dog ikke altid ligeså simpelt i virkeligheden, da der er mange forskellige steder at kigge.

For at du ikke skal sidde og rive dig i håret over, at du ikke kan finde dygtige udviklere, så har vi her samlet de 5 bedste steder at finde dygtige udviklere

LinkedIn – Det største sociale netværk for professionelle

Det første sted, hvor du kan finde dygtige udviklere er ved at kigge på LinkedIn. LinkedIn er i dag det største sociale netværk for professionelle, hvilket gør det til det oplagte sted at finde dygtige udviklere.

Måden du bruger LinkedIn til at finde de dygtigste udviklere er, ved at bruge søgefunktionen til at søge udviklere. Kig på de forskellige udviklere, og send en besked til de personer der ser spændende ud.

 

Upwork – Stedet du finder en freelanceudvikler

Det andet sted, hvor du kan finde dygtige udviklere er ved at kigge på Upwork. Upwork er verdens største freelance portal, hvor du kan finde freelancere fra hele verden og i alle prisklasser.

Upwork er derfor det perfekte sted at finde en freelancer enten til et lille projekt eller til større længerevarende projekter.

 

Crossover – Stedet du finder en erfaren udvikler

Det tredje sted, hvor du kan finde dygtige udviklere er ved at kigge på Crossover. Hvis du skal bruge en erfaren fuldtidsansat, som skal kunne performer fra dag 1, så er crossover stedet at lede. De tester udviklerne, så du kan se, hvor hurtigt de arbejder og hvor god kvalitet de leverer.

 

Rekruttering på universiteter – Find din uslebne diamant

Det fjerde sted, hvor du kan finde dygtige udviklere er ved at rekruttere fra landets universiteter. Efter et par år på skolebænken, så kan de finde ud af at kode, men mangler lidt arbejdserfaring. Du finder nok ikke din nye afdelingsleder her, men til gengæld kan du finde nogle dygtige udviklere. Så hvis du gerne vil finde en usleben diamant, som du kan udvikle og er enormt dygtig, så skal du have aftaler med landets universiteter.

 

Kurser for ledige – De mest motiverede ansøgere

Det femte sted, hvor du kan finde dygtige udviklere er ved at arbejde sammen med virksomheder, som laver kurser for ledige.

Virksomheder som IBC, der laver kurser for ledige har ofte nogle dygtige mennesker til deres kurser. Lav derfor et samarbejde med kursusholderne, hvor du forklare dem hvad du kigger efter.

Kursusholderen fortæller dem ikke om samarbejdet, hvilket betyder at de kan se hvordan de arbejder. Derved ved du allerede før første jobsamtale, hvordan de arbejder, og at de leder efter et job.