Jensens Bøfhus er generelt kendt for en hyggelig atmosfære, og mad til hele familien, i deres restauranter landet over. Nu vil Jensens Bøfhus også bevæge sig ud på take away markedet, hvilket betyder man kan nyde den lækre mad, ude såvel som hjemme. Ved at tilføje muligheden for take away, udvider de markedet og giver folk en mulighed, for en anden slags mad ud af huset.


Hvis man har en travl dag, og ikke orker at lave mad, men stadig gerne vil have et hyggeligt måltid, er det ideelt med take away, men udvalget er af og til begrænset. Derfor er spisesteder som har et stort og bredt udvalg, en stærk konkurrent på markedet, hvor maden gerne skal kunne bestilles nemt og hurtigt og hentes hjem og nydes.
Hvis man vil bestille, kan man eksempelvis bare søge take away Horsens, og så vil Jensens Bøfhus dukke op som en mulighed. Med restauranters indtræden på take away markedet, kommer der stadigt flere muligheder for hurtigt, lækker mad som kan nydes derhjemme. Det er smart hvis man ikke har tiden, eller det ikke rent praktisk, lader sig gøre at tage ud og spise, men man vil have god mad uden at knokle i køkkenet hele dagen.

Mad til familien eller festen

Hvis man har gæster, eller bare gerne vil have tid med familien, kan man spare besværet med madlavningen, er det meget nemmere at bestille take away, da man hurtigt kan hente aftensmaden, eller mad til et selskab, uden at gå glip af en masse, fordi man står i køkkenet. Man får på den måde også velsmagende mad, lavet af professionelle, som kan nydes, som man ville gøre det i restauranten.
Med de større restaurantkæder, har man også et bredere udvalg, så det er nemmere at blive enige om et sted, hvis en vil have salat, den anden vil have kylling og den tredje vil have en bøf. På den måde giver det en ny mulighed, for folk som gerne vil have take away, men ikke har lyst til samme slags mad, eller hvis man mangler valgmuligheder til børnene. De nye større restauranter rammer på den måde mange målgrupper, både i deres egne hyggelige lokaler, såvel som i deres mad ud af huset.