Apple afholdte sin længeventet årlige event i San Fransisco d. 7 september.
Denne tid på året er ligesom juleaften for alverdens smartphone fans, da det er her omkring de nye versioner af Iphone bliver lanceret, sammen med nyheder fra Apples andre produktlinjer.

Rygterne starter allerede tidligt på året og går på, hvilke nye designs og features den nyere version kommer til at have. Det er muligt at finde bud på designs og konspirationer overalt på nettet, i over et halvt år inden den store lanceringsdag i september.

Dagen kom, og tæppet blev trukket til side i San Fransisco, mens tusinder af spændte gæster og seere så med. Men da den nye Iphone7 dukkede frem på scenen, var der ikke de store visuelle forandringer fra sidste år. Den nye Iphone ligger meget tæt op af det design, der er blevet lanceret ved de 2 sidste Iphones. Det er med dette første gang nogensinde, at Apple lancerer det samme design 3 år i træk.

Den største nyhed er ”forsvundet”

Den største nyhed der blev lanceret ved årets Apple event er, at det nyeste skud på Iphone-stammen ikke har noget stik til høretelefoner. Stikke er sparet væk, da en nyere og smarte teknologi har set dagens lys. Det er nemlig muligt at bruge strømstikket til Apple høretelefoner.

Apple lancerede som et tilbehør til den nye smartphone også de trådløse ”Airpods in-ear høretelefoner”. De nye høretelefoner er trådløse, og fylder minimalt i et smart design. Det er muligt at lade de nye høretelefoner ved køb af en boks, som er i stand til at give lyd i 5 timer per ladning. Det er samtidig muligt at forbinde både telefon, ur, Ipad og Mac til boksen. Boksen kommer til at koste omkring 1400kr. i Danmark.

Der er i forbindelse med lanceringen udviklet enormt meget lækkert tilbehør til den nye Iphone7.
incover.dk er det muligt at finde alverdens smart tilbehør, der kan gøre den nye Iphone helt unik.

Hjemmeknappen er ikke længere mekanisk

På de tidligere modeller af Iphones har hjemmeknappen været mekanisk. Man kan på den måde føle, når man trykker ned på knappen. Den mekaniske knap er nu erstattet af en smart statisk plade, med et såkaldt haptisk feedback. Teknologien bag den nye hjemmeknap er allerede bygget ind i pegefeltet på de nye Macbook computere.

Den nye ændring af hjemmeknappen har været en del af strategien, om at lave den nye Iphone vand og støvafvisende. Iphone7 er IP67 certificeret, og kan med den standard afvise støv og vand til en hvis grænse. Den samme teknologi har været brugt af flere af Apples konkurrenter, men nu er Iphone7 også kommet med i kategorien – vand og støvtætte telefoner.