Du ansætter helt sikkert folk, fordi du gerne vil tjene flere penge i din virksomhed. Med ansatte bliver du nødt til at have en vis form for kontrol med dem, hvis du gerne vil have succes. Men samtidig ønsker du ikke at bruge for lang tid på at skulle rådgive dine ansatte.

Du vil gerne have, at de bliver selvstændige og tjener flere penge til dig. Det er umuligt at få en ansat som dig selv, for så ville du nok aldrig have lyst til at blive ansat hos dig.

I stedet skal du sætte dig ned med dine ansætte og lave nogle klare mål for, hvad det er, at de skal opnå. Her kan de selv være med til at komme med bud.

Herudover kan de så skrive alle deres opgaver ned, som gør, at de kan opnå disse mål. På denne måde skal de have planlagt hele deres arbejdsuge, så de ved, hvad de skal opnå. Husk at der skal være tid til at løse løbende opgaver, da der altid kommer noget, som man ikke havde regnet med.

Når de laver disse mål, så har I hele tiden noget, som I sammen kan holde øje med. På den måde får du en god selvstændig ansat, og du giver ikke dem unødvendigt stress over deres arbejde.