I dag er der ingen tvivl om, at der er en stor og hård konkurrence inden for kontorartikler og kontormøbler branchen. Der findes flere danske webshops og det kan være svært i dag, at udkonkurrere de store spillere på markedet, der igennem de sidste mange år – har slået deres navn fast i Danmark.

Alligevel kommer der ofte nye virksomheder ind, der forsøger at tage kampen op i mod de største på markedet. For de fleste lykkedes det dog ikke, men for virksomheden ClickOffice er det anderledes.

På deres webshop i dag har de mere end 11.000 produkter og flere kommer hver dag til. De sælger derfor ikke kun kontorartikler og kontormøbler til private og erhverv, men også andre ting i form af rengøringsmidler samt kaffe og læskedrikke.

Hvorfor handle hos dem fremfor Lomax?

Udover deres store og brede udvalg af produkter er ClickOffice også rigtige billige på mange områder og tager derfor i den grad kampen op imod Lomax. Eksempelvis vil du også kun skulle lave en ordre på 500 kroner på ClickOffice og du vil få gratis fragt.

Modsat hos Lomax hvor du skal handle for mere end 800 kroner inde på deres webshop for at få gratis fragt på din ordre og få den leveret direkte til din hoveddør.

Hvis de så ikke er billigere at handle inde på Lomax, i forhold til ClickOffice vil det ikke kunne betale sig for mange virksomheder og private, at handle hos dem fremfor ClickOffice.

Høj kundeservice

Udover at de har attraktive priser på deres kontorartikler og kontormøbler – se udvalg her -, er det en virksomhed, der går rigtig meget op i god kundeservice. De gør rigtig meget for deres kunder og dette er rigtig vigtigt i dag, da vi lever i en digital verden, hvor det ikke tager mere end 5 minutter før, at en virksomheds omdømme kan være noget ud til næsten hele den danske befolkning.

En høj kundeservice tilfredshed er et godt parameter at spille på i dag, hvis man ønsker at udkonkurrere nogle af de store etableret virksomheder, der i forvejen har slået deres navn fast. Dette gælder ikke kun inden for kontorartikler, hvor der er hård konkurrence, men i ligeså høj grad inden for alle mulige andre brancher.

Der er altid plads til nogle nye virksomheder – det gælder blot om, at finde et hul hvor det kan gøres endnu bedre. Dette har ClickOffice gjort og de bliver bestemt ikke de sidste, der forsøger sig inden for denne branche – selvom der er en stor og hård konkurrence.