Det kan være svært at drive virksomhed, hvis du har problemer med kunder, der ikke betaler. Det resulterer i tabte penge og sommetider underskud. Det er både bøvlet og tidskrævende at hive hver eneste af de dårlige betalere i ørerne, og mange erhvervsdrivende ender med at afskrive gælden bare for at spare besværet. Vi giver dig med denne artikel et råd til, hvordan du kan få de dårlige betalere til at betale deres regning.

Brug inkasso til at indkræve dine penge

At afskrive en gæld, fordi det er for besværligt og tidskrævende at indkræve de penge, kunderne skylder, er ikke en holdbar løsning for din virksomhed. Du sparer tid, men underskuddet fra de tabte penge skal hentes ind andre steder. Principielt kan det også være svært at acceptere, at de dårlige betalere slipper afsted med at undlade at betale. Det er der dog råd for, og vi guider dig her gennem, hvordan du kan bruge inkasso til at indkræve dine penge.

Inkasso behøver ikke være besværligt

Du kan bruge metoden, uanset om det er små eller store beløb, du mangler at indkræve. Inkasso kan for erhvervsdrivende være besværligt og tidskrævende, men faktisk behøver det ikke være så besværligt. Debito har nemlig udviklet et smart system, hvor du kan oprette og følge dine sager, indtil de er afsluttet, både hvor og hvornår det passer dig. Du opretter altså dine sager online, lige når det passer dig, og lader Debito om resten. Du kan hele tiden følge med i dine oprettede sager.

Onlinesystem med høje succesrater

Systemet er billigere end at hyre de dyre inkassoadvokater, og det er også meget konkurrencedygtigt i form af den høje succesrate. Prisen, du betaler for at lade Debito klare indkrævningen, kommer både dig og din bundlinje til gode. Inkasso er på denne måde blevet både nemt, hurtigt og tilpasset dig, da du kan oprette sager, lige præcis hvornår det passer dig. Den høje succesrate gør, at du vil få indkrævet de penge, dine kunder går og skylder dig, og du kan derfor drive din virksomhed uden at bekymre dig om dårlige betalere.

Kom gælden til livs

At komme i gang med at indkræve dine penge kræver ikke meget af dig. Der er ikke nogen oprettelses- eller købsprocesser. Det hele foregår online, fra du opretter sagen og indtil gælden er blevet inddraget. Debito arbejder sammen med Nordens største inkassoselskab, så du kan trygt overlade dine sager i deres hænder. Det er altså en nem og professionel måde at få kunderne til at betale deres gæld, så de ikke længere bare får afskrevet deres ubetalte regning. Klik her for at komme i gang med at indkræve dine penge online.