Med online marketing er det muligt at konvertere besøgende til betalende kunder i din forretning.

Men det kræver kundskab til mange forskellige grene inden for online markedsføring at kunne skabe konverterende kunder ud fra besøgende.

Det har kursusvirksomheden Bigum & Co skabt et produkt til.

En intensiv online marketing uddannelse i København, der sigter både ledige og de, der allerede har job med funktion som online marketing manager.

Kurset – der er støtteberettiget efter SVU-protokollen og giver 10 ECTS-points ved færdiggørelse – løber af staben ad flere omgange i starten af 2015.

Danmarks dygtigste online undervisere

Selve uddannelsen løber over 8 uger med flere ugentlige undervisningsdage.

Her vil du som kursist blive bragt igennem en række discipliner inden for online markedsføring, herunder søgemaskineoptimering, PPC-annoncering, konverteringsoptimering, de sociale medier og meget mere.

Dette giver dig en god ballast til at skabe værdi online i din arbejdsplads bagefter – uanset, om du har en i forvejen eller med uddannelsen får nye kompetencer til at skaffe dig en.

omudd

8 uger er et godt fundament – hastig udvikling

Tidligere har OmUDD.dk løbet over knap et helt år. Også her har det været succesfuldt med fyldte hold, men alumni-holdene har givet Bigum & Co bag kurserne feedback og foreslået at gøre uddannelsen mere intensiv.

Udviklingen inden for online marketing går nemlig stærkt – derfor kan det være svært at tilrettelægge et års uddannelse. Samtidigt ønskede kursisterne at tilegne sig deres nye kompetencer hurtigere og derved hurtigere skabe værdi hos deres respektive arbejdspladser.

Det blev der lyttet til – klik på linket til OmUDD.dk længere oppe i teksten for at læse mere om den nye uddannelse.